BOENDE

Johannesvik ligger belägen i en naturskön dalgång bland de bohuslänska bergen. Vi har cirka 350 campingtomter och ett 40-tal stugor. Området består omväxlande av ängs- och skogsmark omgivet av berg och hav. Vår badplats vid Klevekilens naturreservat består av klippor och en vik med sand för barnen. För er som önskar motion och sköna promenader erbjuds fina spår och vandringsleder anslutna till anläggningen. Våra fem servicebyggnader innehåller all utrustning som du kan önska på en anläggning av toppklass.

Vi erbjuder flera olika typer av övernattningsmöjligheter. Här finner du information om de olika boendetyperna.

Vill du campa erbjuds allt från tältplatser utan el till komfortplatser på 120m2 med vatten och anslutning till gråvattenavlopp samt 16A el. Vill du bo i stuga erbjuds allt från enklare campingstugor med endast WC till exklusiva stugor med alla tänkbara bekvämligheter. Rum (dubbelrum) finns att hyra i Villa Harmoni. Vi erbjuder dessutom företagsboende. Se våra olika kategorier nedan.

STUGOR

Vill du bo i stuga erbjuds allt från enklare campingstugor med WC till exklusiva stugor med alla tänkbara bekvämligheter.

CAMPING

Johannesvik är en lugn och mysig familjeanläggning, naturskönt belägen i en dalgång bland de bohuslänska bergen.

RUM

Hyr ett av våra fyra rum på övervåningen i Villa Harmoni. Du har tillgång till kök, matplats samt toalett och dusch.

FÖRETAGS-BOENDE

Boendealternativ för dig som reser mycket i tjänsten eller jobbar borta under längre perioder och är trött på långa hotellkorridorer.