OM OSS2019-01-08T11:05:06+00:00

OM OSS

I Bohuslän vid Smögen/Kungshamn ligger Johannesvik, hela familjens semesterparadis. Anläggningen är en av Västkustens helårsöppna familjeanläggningar. Hos oss finns något för alla åldrar, vi har ett stort utbud av aktiviteter på området och i vår närhet.

Johannesvik är en familjeanläggning belägen i ett naturskönt område vid Kungshamns södra infart. Anläggningen har cirka 350 campingtomter och ett 40-tal stugor. Området består omväxlande av ängs- och skogsmark omgivet av bohuslänska berg och hav. Vår badplats vid Klevekilens naturreservat består av klippor och en vik med sand för barnen samt rutschkana och en brygga som lämpar sig väl för krabbfiske, ett nöje för både stora och små.

Det finns sex servicebyggnader med all utrustning som du kan önska på en anläggning av toppklass. För motion och sköna promenader finns fina motionsspår och vandringsleder i anslutning till anläggningen. Hundar är välkomna gäster som skall hållas kopplade när de besöker oss. En liten bit från vår badplats finns också möjlighet för hundar att bada. Hunddusch finns.

För hela familjens trivsel erbjuds många olika aktiviteter såsom: äventyrsgolf, boulebana, bastuflotte, grillplatser, grillstuga och relaxavdelning, trubadurkvällar, tipspromenad och barnaktiviteter. Området har trådlöst Internet mot avgift.

Om du tänkt besöka Johannesvik för en konferens, kickoff, styrelsemöte, team building eller för att hämta inspiration i vår härliga miljö är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig bygga ihop ett paket, allt enligt dina önskemål!

Klicka nedan för att se en presentation av anläggningen.

Se video