SÄSONGSCAMPING

Det är mycket populärt att ha säsongsplats på Johannesvik. Perioden är från slutet av april till mitten av september varje år. Med en säsongsplats står du på samma ställe med din vagn hela tiden, du slipper kuska runt på vägarna med din husvagn.

Flera av våra säsongsgäster uppskattar också att ha vintersäsong. Då kan du uppleva lugnet och naturens skiftningar. På hösten när löven skiftar färg, ljungen blommar i bergsskrevor och på ljunghedar är det underbart att vara ute i naturen. Det finns motionsspår och vandringsleder som ansluter direkt till campingen. Hösten är också en härlig tid med hummerfiske och hummersupéer. Under vintern är skaldjuren som bäst, passa på att njuta dem på plats. Här finns mycket att göra hela året, vandra på Soteleden, hyr vår grillstuga, relax, gym eller spela äventyrsgolf när du besöker oss.

Vintersäsongen sträcker sig från mitten av september fram till den nya sommarsäsongen börjar.

INTRESSEANMÄLAN
Intresseanmälningarna för kommande säsong tas emot tidigast från den 1 november året före. När vi vet om det blir någon ledig plats har våra befintliga gäster som vill byta plats förtur. Därefter fördelas lediga platser till nya gäster som lämnat in intresseanmälan. Så långt det är möjligt försöker vi tillgodose de önskemål man har lämnat i sin intresseanmälan.

Om det blir någon plats ledig kontaktar vi de som lämnat intresseanmälan. Om man tackar nej till en erbjuden plats hamnar man sist i kön för aktuellt år.

Intresseanmälan görs via nedan formulär. Anmälan är inte bindande, utan ett underlag för vår fortsatta kommunikation.

OBS! Det görs en ny kölista varje år. Om ni inte har fått en säsongsplats måste ni alltså söka om igen tidigast 1 november året därpå.