GRUPPRESOR

Johannesvik erbjuder såväl skolklasser som företag & grupper att samlas i en inspirerande miljö nära naturen & havet. Anläggningen är belägen i ett naturskönt området vid Klevekilens naturreservat. Runt om vår anläggning finns vackra vandringsleder och motionsspår att utforska.

På anläggningen finns det ett brett utbud av aktiviteter. Tävla i en golfturnering på vår klippgolfbana, grilla tillsammans i vår mysiga grillstuga med öppen eldstad eller varför inte testa på vår bastuflotte. Njut av en go stund i bastun för att sedan svalka er med ett riktigt kallbad! Flotten ligger i anslutning till anläggningens badplats vid Klevekilens naturreservat. Vi kan även arrangera andra aktiviteter, tex. inom teamwork som innehåller kluriga och roliga utmaningar eller guidade turer inom kajak, SUP, MTB, klättring & outdoor med utematlagning & friluftsliv.

Är ni sugna på att ta er ut på havet på en guidad skärgårdstur eller prova på havsfiske så hjälper vi er självklart med detta.

Vi skräddarsyr er gruppbokning utefter era önskemål. Intresseanmälan görs via nedan formulär. Anmälan är inte bindande, utan ett underlag för vår fortsatta kommunikation.

Varmt välkomna!

    -