Självservice- Ankomst & Avresa

Varmt Välkomna till Johannesvik Camping & Stugby!

Här kommer information om vår självservice för ankomst & avresa när receptionen är stängd. Den går bra att använda oavsett om ni har bokning eller kommer spontant med drop-in. Se nedan för mer information.

Generellt gäller att om receptionen är öppen under er vistelse så får ni gärna komma in för ordinarie incheckning och eventuell betalning. Samma gäller för utcheckning, bäst att komma in om ni har möjlighet. Är receptionen inte öppen går det bra att använda självservice både för in- och utcheckning.

Erbjudande: Under hösten gäller erbjudandet 3 för 2 dvs. bor ni 3st eller fler sammanhängande nätter får ni 1 natt gratis. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

För aktuella priser se här: Prislista Camping

Med bokning

Har ni en bokning kontrollera om det finns ett kuvert med ert namn i stället på väggen. Där finns den information ni behöver för er vistelse.

Skulle det saknas kuvert så fyller i formuläret och klickar på ”Skicka”. När ni skickat in får ni en bekräftelse på mail med information om hur ni får duschkort, elskåpsnyckel mm.

Gäller det en stugbokning som vi missat behöver ni ringa 0523-32387 och välja knappval 4 så får ni hjälp.

Utan bokning – Drop-In

Har ni ingen bokning, går det utmärkt med drop-in. Det finns en karta över området under locket i vita trälådan. Bommen är öppen så åk in och välj en ledig plats på följande områden:

  • Ängen: Plats 14-18 (blå på kartan) eller plats 6-13 (röda på kartan)
  • Ställplatserna uppe på berget (gröna på kartan, 7XX)
  • Ställplatserna i Hamnen (ej utmärkta på kartan, vid servicehus H): Plats 1-4 med el, Plats 5-7 utan el

Tänk på att servicehus A & C är öppna med familjerum & kök/disk, övriga servicehus är stängda. Toalett finns på gaveln på huset vid receptionen.

När ni hittat ett plats fyller ni i informationen i nedan formulär och klickar på skicka.

När ni skickat in får ni en bekräftelse på mail med information om hur ni får duschkort, elskåpsnyckel mm.

Dubbelbokning: Det finns en liten risk att den platsen ni väljer är bokad av annat sällskap inom den perioden ni tänker er stanna. Det ser vi när vi tagit emot era uppgifter och lägger in er i systemet. Skulle de ske kontaktar vi er med information om en ny likvärdig plats. Det är inte vanligt att det sker, men vill ändå uppmärksamma om risken. Är det så att receptionen är öppen tex. dagen efter ankomst får ni väldigt gärna komma in på förmiddagen så kan vi bekräfta att platsen ni valt är ledig under hela er tänkta vistelseperiod.

Förlänga

Önskar ni förlänga er vistelse så går det bra. Är receptionen inte öppen så fyll i formuläret nedan med samma uppgifter om gästen, så vi ser att det är samma person, samma ankomstdatum men nytt avresedatum.

Utcheckning

Utcheckning är innan kl. 12 för campingtomt och kl. 11 för stuga/rum. Är receptionen öppen så kom förbi så hjälper vi er.
Om receptionen inte är öppen så lägger ni duschkorten i ett kuvert, finns i vita trälådan under locket, skriv ert namn och platsnummer på kuvertet och lägger det i den gröna postlådan på väggen utanför receptionen. Då kommer kostanden för duschar tillsammans med campingavgiften faktureras till angiven e-post alt. post hem om ni saknar e-post.

Har ni frågor är det bara att ringa 0523-323 87, välj knappval 4 för att komma till jourhavande vaktmästare.

Varmt välkomna!

Formulär för Självservice