MTB – MOUNTAINBIKE

Välkomna att cykla MTB hos oss!

Nytt för 2023 är att vi påbörjat bygget av vårt alldeles egna Johannesvik MTB-område!

Tanken är att erbjuda ett område där hela familjen, kompisgänget, skolklassen eller arbetslaget kan träna MTB-teknik och utmana sig själva med många kul och kluriga hinder, men även ta en tur ut på våra leder. Vi kommer att erbjuda ett graderat MTB-stigsystem med olika nivåer allt från grönt till blått och rött. Stigarna är markerade efter svårighetsnivå och växlar mellan skogsstigar och vackra bohuslänska granitberg. Hela tiden med havet som fond vilket ger en magnifik utsikt.

Bygget av nya stigar och teknikområde pågår under våren 2023 och är ännu lite oklart hur mycket som kommer hinna öppna inför sommaren 2023, men området finns tillgängligt för spontan träning och utmaning i form av skog och berg. Håll utkik på Sociala medier och här på webben för senaste info.

Så snart vi vet hur mycket som hinner bli klart kommer vi öppna vår webbokning för möjlighet att boka in sig på teknikträning, mekstund eller turer med våra erfarna och duktiga cykelinstruktörer.

Alla är välkomna att boka i vår webbokning, men bor ni på campingen blir det extra bra pris. Använd bokningskoden som ni får vid bokning av ert boende så får ni rabatt på alla aktiviteter hos oss!*

Varmt välkomna!

* Vid ev. kontroll ska namn och platsnummer för pågående boende uppges.

I samarbete med Fredrik Svensson från FSSupport, @fssupport

Boka MTB

Morgonrundan
Bästa starten på dagen!
fr. 200kr

Vässa dina skills!
Teknikträning
fr. 350kr

Mekstund
Ta hand om cykeln!
GRATIS!

Granit & Stig!
Tips & Trix
fr. 250kr

Bra att veta – MTB

Hyra MTB
fr. 400kr